REGULAMENT DEEP FOREST FEST 2023

Accesul pe teritoriul festivalului se face începând cu 14 iulie 2023, ora 18:00.

Participanții pot intra și ieși de câte ori doresc de pe teritoriul festivalului, dacă au la mână o brățară intactă de festival.

Orele de incepere si de finalizare ale oricaror concerte sau evenimente din cadrul Festivalului, precum si ordinea aparitiei fiecarui artist pot fi modificate unilateral de catre organizatori, fara ca aceasta modificare sa fie susceptibila de a cauza orice fel de prejudiciu oricarui Participant.

Pentru siguranta participantilor la eveniment toți participanții sunt percheziționați la intrare pentru a nu aduce obiecte contondente, arme sau alte lucruri interzise. În cazul refuzului de a fi supus perchezitiei, participantilor le va fi refuzat accesul la eveniment.

Pentru aceasta editie nu va exista zona de camping !

OBIECTE PERMISE PE TERITORIUL FESTIVALULUI:

GHIOZDAN/GEANTA/GEANTA DE UMAR

APARATE FOTO NEPROFESIONALE

MEDICAMENTE (INCLUSIV INSULINA)

STEAGURI & SELFIE STICKS

 1. ORGANIZATORUL ŞI EVENIMENTUL

I.1. Organizatorul:

S.C. DEEP FOREST FEST S.R.L. CUI: RO 40188656 , J38/1013/20.11.2018

I.2. Evenimentul:

DEEP FOREST FEST  14,15,16 iulie 2023, ce se desfăşoară pe platoul Feteni – Mun. Rm. Valcea, România.

 1. DISPOZITII GENERALE
 2. Prezentul Regulament se aplica cu privire la organizarea si desfasurarea evenimentului Deep Forest Fest (in continuare Festivalul), organizat de S.C. Deep Forest Fest S.R.L. (intitulat in continuare Organizator).
 3. Regulamentul contine prevederile pe care fiecare participant al evenimentului trebuie să le respecte si obligatiile acestuia in relatia cu Organizatorul si ceilalti participanti la Festival.
 4. Regulamentul poate fi găsit pe www.deepforestfest.com/regulament si va fi afisat la intrarea in Festival.
 5. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând acest Regulament, fără o înştiinţare în prealabil a Participantului. Orice modificare va fi afisata pe site-ul evenimentului www.deepforestfest.com si la intrarea in locul de desfasurare a evenimentului fiind de imediata aplicare dupa momentul afisarii.
 6. Prin cumpărarea unui bilet, Participantul declara ca a citit, a inteles si se obliga să respecte acest Regulament.
  III. CATEGORII DE BILETE SI ACHIZITIONAREA ACESTORA
 7. CATEGORII DE BILETE

1.1. Biletele pot fi achizitionate online de pe site-ul www.iabilet.ro precum si folosind aplicatia IABILET conform prevederilor prezentului capitol sau din standul amenajat in centrul orasului Ramnicu Valcea,la ceas.

1.2. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica preţul biletelor fără o înştiinţare în prealabil.

1.3. Participantii pot opta pentru 8 tipuri de bilete, respectiv:

– General Access (full festival pass ,parcare gratuita, acces la food court si zona de bar, acces zona lounge),

– VIP Access (full festival pass, parcare VIP in apropierea Festivalului, intrare separata , toalete VIP, zona de lounge VIP, optiune pentru rezervarea de mese, bautura premium);

– Ziua 1 (ticket valabil doar pentru prima zi de festival)

– Ziua 2 (ticket valabil doar pentru a doua zi de festival)

– Ziua 3 (ticket valabil doar pentru a treia zi de festival)

– VIP Acces Ziua 1 (ticket valabil doar pentru prima zi de festival)

– VIP Acces Ziua 2 (ticket valabil doar pentru a doua zi de festival)

– VIP Acces Ziua 3 (ticket valabil doar pentru a treia zi de festival)

1.4. General Access Pass – Biletul oferă acces pe teritoriul festivalului. Cu acest tip de bilet, participanţii pot lua parte la eveniment de Vineri, 14 Iulie 2023, începând cu ora 18:00 şi au dreptul de a rămâne pe toată durata evenimentului, respectiv până în data de 17 Iulie ora 07:00,respectand orarul acestuia. 

1.5. Minorii cu varsta până la 14 ani împliniţi au acces gratuit pe toata durata desfăsurării festivalului, cu condiţia ca aceştia să fie insoţiţi de un parinte/titularul autoritatii parintesti ce are un bilet valid.

1.6. Persoanele cu dizabilități vor putea intra in incinta festivalului in mod gratuit. Însoțitorul acestei persoane va primi acces pe teritoriul festivalului in baza unui bilet de acces ce va fi achizitionat la intrare cu pret redus ( Early Bird ), în măsura în care în urma verificărilor documentelor pe care le va pune la dispoziţia organizatorului, organizatorul va constata că are calitatea de însoţitor.

1.7. Organizatorul garantează DOAR valabilitatea biletelor vândute in conditiile aratate in prezentul regulament.

1.8. Biletele nu pot fi folosite de mai multe persoane, accesul pe teritoriul festivalului fiind permis pe toata durata doar persoanei care este titularul initial al biletului.

1.9. Este strict interzisă postarea seriilor unice ale biletelor pe rețele de socializare sau alte website-uri de acest fel (ex: Facebook, Instagram,Olx,TikTok etc.).

1.10. Este strict interzisă postarea anunțurilor de vânzare/schimb/donare a biletelor pe rețele de socializare, site-uri sau orice alte spații publice.

1.11. In cazul in care vor fi descoperite bilete/ /bratari contrafacute sau falsificate, Organizatorul va sesiza organele de urmarire penala competente.

1.12 Biletele cumpărate nu pot fi înlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituită.

1.13 Biletele achizitionate nu pot fi folosite decat pentru uz personal. Prin exceptie, biletele achizitionate pot fi folosite in scop comercial, cum ar fi pentru organizarea de campanii promotionale, oferirea biletelor drept premii pentru concursuri etc., doar cu acordul prealabil si in scris a Organizatorului. Nerespectarea acestei obligatii va duce la anularea biletelor folosite in scop comercial si obligarea persoanelor responsabile la repararea prejudiciului astfel creat.

2. CUMPĂRAREA BILETELOR

2.1. Cumpărarea online a biletelor se poate face online, fie de pe www.iabilet.ro sau prin aplicaţia mobila IABILET (disponibilă pe iOS şi Android).Ulterior participantii vor primi biletul in format electronic, fie prin Email, fie in contul lor de pe aplicatia IABILET, sau din standul amenajat in centrul orasului Ramnicu Valcea, la ceas.

 1. PARTICIPAREA LA EVENIMENT
 2. ACCESUL IN FESTIVAL

1.1. Accesul se face începând cu14 iulie 2023 de la ora 18:00 PM.

1.2. Toți participanții sunt verificați la intrare cu privire la respectarea prevederilor Regulamentului, in scopul asigurarii sigurantei lor si a celorlalti participanti, precum si pentru buna desfasurare a Festivalului. În cazul in care un participant refuza verificarea, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu ii permite accesul in Festival, pe raspunderea participantului si cu riscul pierderii contravalorii biletului.

1.3. Accesul în festival se face doar pe baza unei brățări oferite de Organizator la intrarea in festival, in baza biletului valabil. Doar o brăţară intactă, purtată la mână, asigură participantului dreptul de a intra in perimetrul festivalului. Organizatorul îşi rezervă dreptul ( prin colaboratorii săi) de a verifica ori de câte ori apreciază necesar bratarile, atât la intrarea în incinta festivalului cât şi pe tot perimetrul festivalului. Mentinerea integrității brățării este responsabilitatea exclusivă a participantului, acesta fiind singurul răspunzător în cazul pierderii, avarierii sau distrugerii acesteia.

1.4. În cazul avarierii brăţării, participantul trebuie să anunte imediat organizatorii festivalului si sa faca dovada ca este posesorul unui bilet valabil, iar in urma verificarilor va primi o bratara noua. Bratara poate fi inlocuita o singura data.

1.5. Participanții au obligația de a sesiza reprezentanții Organizatorului cu privire la orice defect al brățării la momentul primirii acesteia și să solicite înlocuirea acesteia sau remedierea neconformității de indata. Neîndeplinirea acestei obligații înlătură răspunderea Organizatorului cu privire la starea brațării, iar participantul pierde dreptul de a solicita înlocuirea acesteia.

1.6. Intrarea/ieșirea se face doar prin zonele special amenajate, in urma verificarii brățării.

1.7. Toti participanții la eveniment vor avea asupra lor un act de identitate valid, în scopul verificării conformității biletului și validarii acestuia.

1.8. Dacă în urma verificărilor de la intrare sau din cadrul festivalului vor fi identificate obiecte care nu respecta prevederile Regulamentului, acestea vor fi confiscate și nu vor fi returnate ulterior. Participanții au dreptul să se întoarcă de la control și să își lase obiectele respective într-un spaţiu din afara festivalului (ex: mașină, spaţiul de cazare externă etc.) sau să le arunce la tomberoanele special amenajate pentru astfel de obiecte. Excepție fac obiectele ilegale sau deținute ilegal care se supun rigorilor legii.

1.9. În cazul în care asupra persoanei se vor găsi obiecte ilegale (ex: droguri, substanțe narcotice) sau deținute ilegal (ex: armă de foc deținută fără permis), vor fi sesizate organele competente și se vor dispune măsurile necesare. În cazul în care în urma controlului vor fi găsite arme deţinute legal, nu va fi permis accesul respectivului participant în incinta festivalului, fiind contrar Regulamentului.

1.10. Accesul minorilor sub vârsta cuprinsa intre 14 si 16 ani în incinta festivalului este permis numai dacă aceştia sunt însoţiţi de un parinte sau persoana care exercita autoritatea parinteasca (tutore), care va semna o declaratie expresa prin care isi asuma raspunderea si obligatia de supraveghere a minorului, ce va fi pusa la dispozitie, de catre organizatori la intrarea pe teritoriul Festivalului. Un părinte/persoana care exercita autoritatea parinteasca (tutore) poate însoţi cel mult 2 minori.

1.11. Persoanele cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani vor putea intra in incinta festivalului numai pe baza unei declaratii din partea parintilor sau a reprezentantilor legali prin care li se permite participarea, declaratie cu care se vor prezenta la intrare si care trebuie sa fie insotita de o copie conforma cu originalul a actului de identitate al parintelui/reprezentantului legal al minorului. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere referitor verificarea semnaturilor, respectiv la modalitatea de semnare a declaratiilor, aceste aspecte ramanand in sarcina/raspunderea persoanelor care prezinta declaratiile.

1.12. Toti minorii vor primi un acces special pe brăţara, care nu le va permite accesul în zonele asimilate cluburilor de noapte şi nu vor putea cumpăra alcool sau tutun. In orice situatie, Organizatorul nu va fi tinut responsabil pentru niciun fel de incident sau accident care priveste minorii, intreaga raspundere revenind minorilor si/sau parintilor/persoana care exercita autoritatea parinteasca. Organizatorul atrage atentia parintilor/persoanelor care exercita autoritatea parinteasca asupra faptului ca acestora le revine obligatia de supraveghere a minorului si vor fi tinuti raspunzatori pentru orice prejudiciu rezultat din nerespectarea acestei obligatii.

2. DESFASURAREA EVENIMENTULUI

2.1. In momentul intrarii in festival, participantul ia la cunoştiinţă acest regulament, afisat in loc vizibil si si-l asuma in totalitate, cum, de altfel isi insuseste continutul acestuia si prin achizitionarea biletului de acces. Nerespectarea regulamentului atrage excluderea participantului de la Eveniment.

2.2. Participanţii nu pot introduce alcool, mancare sau alte lichide de orice fel în perimetrul festivalului.

2.3. Participarea la eveniment se face pe proprie raspundere, participantii declarand ca sunt apti din punct de vedere fizic si psihic. Astfel, persoanele cu afectiuni psihice sau fizice, pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale şi audio, reprezinta risc, isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment.

!!! Organizatorul atrage atentia participantilor ca spectacolele pot include şi puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. Organizatorul informeaza participantii ca este posibil ca in cursul desfasurarii evenimentului sa fie organizate focuri de artificii, iar pentru riscurile de vatamare sau de prejudicii materiale, nu isi asuma nici o raspundere, aceasta revenind persoanelor care detin sau opereaza aparatura.

2.4. Pentru zonele de joaca, distractie si sport, instalatiile tip balansoar, hinte, trambuline, si alte asemenea zone cu risc de accidentare de pe teritoriul festivalului, participantii se vor asigura ca detin conditia fizica si psihica necesara pentru participare.

2.5. Este interzisă intrarea cu maşina/motocicleta/bicicleta în zona festivalului.

2.6. Organizatorul va anunta in prealabil orele concertelor din cadrul Festivalului. Orarul poate suferi modificari din motive independente sau din vointa Organizatorului, fara sa fie obligatoriu notificarea participantilor si fara ca acestia sa poata solicita repararea unui eventual prejudiciu astfel suferit.

2.7. Organizatorul pune in vederea participanţilor faptul că în condiţii de vreme extremă, ploi torenţiale, grindină, tunete, fulgere etc. există posibilitatea ca ieşirile din festival să fie aglomerate, motiv pentru care aceştia trebuie să îşi păstreze calmul. De asemenea, în aceasta situaţie, există riscul ca mijloacele de transport în comun (autobuzele) să fie foarte aglomerate sau să nu fie suficiente pentru numărul total de pasageri. Vremea extremă poate determina ca maşinile din parcare să fie greu de scos. În toate aceste situaţii, participanţii trebuie să urmărească şi să respecte comunicările sau instrucţiunile organizatorului sau reprezentanţilor aparţinând inspectoratului pentru situaţii de urgentă.

3. REGULI DE CONDUITĂ IN CADRUL FESTIVALULUI

3.1. Toţi participanţii trebuie să respecte regulile sociale, legile şi cele enumerate în acest Regulament. Participanţilor nu le este permis să desfăşoare niciun fel de activităţi care ar putea să pună în pericol sau să afecteze în orice mod siguranţa sau drepturile celorlalţi participanţi. Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii (materiale sau fizice) cauzate prin nerespectarea Regulamentului şi va putea solicita despăgubiri persoanelor vinovate de încălcarea acestuia.

3.2. Traficul sau consumul de droguri este ilegal, strict interzis şi va fi pedepsit conform legilor în vigoare.

3.3. Participanţii sunt obligaţi ca în incinta festivalului, să respecte şi să nu distrugă mediul înconjurător, incluzând construcţiile de orice fel şi spaţiile verzi aferente.

3.4. Pe perioada festivalului Organizatorul, partenerii Organizatorului sau presa acreditată au dreptul de a înregistra şi fotografia evenimentul. Participanţii iau la cunoştinţă că există posibilitatea de a apărea în astfel de materiale, fără a putea emite pretenţii asupra drepturilor cu privire la respectivele materiale. Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe website-uri, diverse canale sau pe social media (ex.: Youtube, Facebook, Instagram, TikTok etc.) şi de a le utiliza în campanii publicitare fără a compensa în vreun fel participantul.

3.5. Participanţii au dreptul să filmeze şi să fotografieze zonele în care au acces, insa pot folosi aceste material exclusiv in scop personal. Participantilor le este permis sa faca publice pozele si filmarile din cadrul festivalului, doar in masura in care acestea nu afecteaza dreptul la imagine al celorlalti participanti sau drepturile Organizatorului. De asemenea, participantii vor avea in vedere ca pentru anumite activitati/spectacole/concerte Organizatorul poate restrictiona sau interzice filmarea si/sau fotografierea, la solicitarea managementului artistilor, caz in care va anunta aceste situatii prin mijloace proprii de comunicare (website, social media, aplicatie, mesaje, prin intermediul coordonatorilor de eveniment din interiorul evenimentului etc.). In caz de nerespectarea a acestei obligatii, Organizatorul va solicita participantului sa inceteze activitatea nepermisa si sa stearga postarile publice, sub sanctiunea suportarii integrale a prejudiciilor astfel produse.

!!! Este strict interzisă participantilor, cu exceptia persoanelor autorizate de organizatori, ridicarea de drone deasupra festivalului sau montarea de echipamente profesionale de filmat.

3.6. Participanţii iau la cunoştinţă că în incinta festivalului este interzisă orice activitate comercială sau de publicitate, precum si promovarea unor produse, servicii, activitati, idei, miscari culturale sau politice, fără acordul scris al Organizatorului.

3.7. Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de bauturi alcoolice.

3.8.In cazul in care vor fi identificati minori sub 16 ani care nu sunt insotiti, Organizatorul va sesiza organele competente si acestia vor fi exclusi de la Festival cu exceptia cazului cand parintele/reprezentantul legal se va prezenta si va insoti minorul pe tot parcursul festivalului.

3.9. Este interzisă ultilizarea focului prin orice mijloace (amenajare de focuri de incalzire, de atmosfera sau orice alte metode de foc deschis, artificii) şi a materialelor inflamabile pe intreg perimetrul festivalului sau in aproprierea acestuia, inclusiv in zona de camping.

5. OBIECTE PIERDUTE

5.1. Obiectele pierdute trebuie aduse la zona de Lost & Found (care va fi marcată pe harta festivalului). Proprietarii le pot recupera urmând o procedură a Organizatorului care constă în identificarea persoanei şi a obiectului pierdut. După festival, Organizatorul va păstra obiectele nerecuperate pentru o perioadă de cel mult 10 zile de la momentul predării către zona de Lost & Found şi va încerca returnarea lor către proprietari.

5.2. Organizatorul nu are obligatia de a asigura depozitarea bunurilor pentru o perioada mai lunga de 10 zile si nici sa asigure livrarea bunurilor catre proprietari.

5.3. In cazul produselor perisabile sau care se deterioreaza rapid, termenul de 10 zile va putea fi redus de catre Organizator, fara o notificare prealabila.

6. SECURITATE. PRIM AJUTOR

6.1. In interiorul perimetrului festivalului Organizatorul asigură securitatea si paza printr-un partener calificat şi acreditat să facă acest lucru. În timpul evenimentului, participanţii sunt obligaţi să respecte agenţii de securitate, să colaboreze cu aceştia şi să le respecte instrucţiunile în caz de urgenţă.

6.2. In caz de incidente de violenta sau de punere in pericol a integritatii corporale a altor persoane, personalul care asigura securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din incinta in care se desfasoara evenimentul si poate sesiza organele competente.

6.3. Pe teritoriul festivalului există zone de prim ajutor semnlizate si indicate pe harta, în caz de nevoie, in care vor activa persoane calificate.

7. PLATA PENTRU SERVICII SI PRODUSE IN CADRUL FESTIVALULUI

7.1. Modalităţile de plată pentru achizitionarea acestora sunt strict cele puse la dispozitie de catre organizatori şi partenerii acestora.

7.2. În timpul evenimentului, produsele si serviciile de tip bar si food court sunt disponibile in locuri special amenajate plata făcându-se prin sistemul cashless furnizat de partenerul nostru, PAYEVENT. Detalii regasiti mai jos :

Politica de achiziționare în cadrul Evenimentului

 1. In cadrul Evenimentului vor exista puncte de unde Participanții pot achizitiona Produsele și Serviciile puse la dispoziție de către Organizator sau Partenerii Contractuali.
 2. Modalitatea de plată pentru Produsele și Serviciile oferite în cadrul Evenimentului sunt Tag-urile Payvent, sub forma unor bratari sau carduri. Tag-ul Payvent este o tehnologie RFID bazată pe tehnologia de plată fără numerar (Cashless) furnizata de catre partenerul nostru, Payvent. Tag-ul nu conține informații confidenţiale referitoare la titular si nu poate fi considerat ca fiind un card de debit/credit sau echivalent de plată în numerar.
 3. Prin preluarea Tag-ului Payvent, Participanții sunt de acord cu dispozițiile de utilizare din setul de “Termeni si Conditii pentru Tag-ul Payvent”, disponibil pentru consultare {https://docs.google.com/document/d/15v0PkEmLrCKm47f4dj_naZs-EH-mQxLKYZDrtaxM_wA/edit#heading=h.h9nl229nwz7y}, parte integrata din prezentul Regulament, și le acceptă aşa cum sunt acestea enunţate.
 4. Tag-ul Payvent este singura modalitate de plată în cadrul Evenimentului și are un singur sold de cont individual si poate fi utilizat numai pentru plățile fără numerar la Eveniment, Participanții au obligația să folosească la Eveniment doar metodele și instrumentele de plată stabilite de Organizator și Partenerii Contractuali. Plata cu numerar în perimetrul Evenimentului este strict interzisă, în afara zonelor stabilite în prealabil de Organizator.
 5. (Re)Incărcarea Tag-ului Payvent, in moneda RON, se poate efectua la fata locului, la punctele special amenajate si semnalizate, denumite Credit Points, utilizand numerar sau card bancar. Incarcarea Tag-ului da dreptul posesorilor de a achizitiona Produse şi Servicii disponibile în cadrul Evenimentului.
 6. In urma (re)incarcarii, conversia este: 1 RON = 1 Punct Credit. Participanții au posibilitatea să-și încarce Tag-ul Payvent de câte ori doresc. Fiecare (re)încărcare trebuie să aibă o sumă minimă de 50 LEI si doar o suma multipla de 10 LEI. Valoarea maximă a unei singure (re)încărcări este de 4000 LEI. Plângeri în acest sens pot fi făcute numai la Credit Point imediat după (re)încărcare. După părăsirea Credit Point, nu se acceptă plângeri.
 7. Participantul are dreptul să-și verifice suma disponibilă pe Tag-ul Payvent la orice punct de vanzare al Partenerului Contractual sau al Organizatorului sau la orice Credit Point din cadrul Evenimentului.
 8. Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision! La (re)încărcarea cu card bancar, soldul este încărcat în RON și convertit în valută implicită a cardului de debit/credit la cursul valutar al băncii emitente, pentru cardurile de debit/credit, altele decât în RON.
 9. Pe site si aplicatia Payent se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub sigla Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro emise de orice bancă din lume Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. La prima plată efectuată cu cardul bancar se va solicita codul de securitate 3D Secure. În cazul în care prima plată este autorizată, plățile ulterioare se pot efectua fără codul de securitate 3D Secure. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul procesatorului de plati. Payvent nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră bancar.
 10. In cadrul Evenimentului, Tag-ul Payvent este considerat un instrument de plata de tip:
  • [ ]  SPV (single purpose voucher = cupon cu utilizare unica), asa cum sunt ele definite de Comisia Europeana, datorita faptului ca in schimbul Punctelor de Credit de pe instrumentul de plata, Participantii pot achizitiona doar in cadrul Evenimentului  Servici sau Produse pentru care nu se poate determina cota de TVA. Emiterea unui bon fiscala si/sau a unei facturi pentru Produsele sau Serviicii achizitionate in cadrul Evenimentului cade in sarcina Organizatorului.
 • [ ]  MPV (multi-purpose voucher = cupon cu utilizare multiplă), așa cum sunt definite de către Comisia Europeana, datorită faptului că în schimbul Punctelor Credit de pe instrumentul de plată, participantul poate achiziționa doar in cadrul Evenimentului Servicii sau Produse care au cotă TVA diferită. În acest caz, încasarea de TVA se face la utilizarea punctelor de credit. Emiterea unui bon fiscal și/sau a unei facturi pentru Produsul/Serviciul achiziționat cade în sarcina Partenerilor Contractuali.
 1. În cazul în care un Participant dorește factura fiscală pentru Produsele sau Serviciile achiziționate în cadrul Evenimentului, acesta are obligația păstrării tuturor bonurilor fiscale de la fiecare Partener Contractual în parte în vederea solicitării ulterioare a facturii fiscale de la respectivii Parteneri Contractuali.

Politica de Refund pentru soldul ramas neutilizat

 1. Soldurile rămase neutilizate pot fi preschimbate în bani, prin procesul denumit Refund, doar în conformitate cu prevederile din “Termenii si Conditiile pentru Payvent Tag” si cu prezentul Regulament. Va rugam sa acordati timpul necesar si sa cititi acest document.
 2. In cadrul Evenimentului, Organizatorul:
  • [ ]  permite retragerea soldului neutilizat
  • Procedura de Refund în locația Evenimentului constă în returnarea sumelor rămase pe Tag-ul Payvent, exclusiv in numerar, la oricare dintre Credit Points din perimetrul Evenimentului, în perioada 4.07 – ora 20.00 pana pe 17.07 – ora 07.00. Pentru realizarea Refund-ului, Participantul trebuie să prezinte tag-ul și să se asigure că aceasta nu prezintă urme de compromitere (exceptând cazurile agreate de Organizator).
  • Soldul neutilizat de pe Tag-ul Payvent și nereturnat (nefiind solicitata returnarea in perioada stabilita de returnare) rămân în proprietatea Organizatorului și nu pot fi utilizate în cadrul unei alte ediții ale Evenimentului.
 •            [ ]  nu permite retragerea soldului neutilizat
  1. Soldul neutilizat de pe Tag-ul Payvent rămân în proprietatea Organizatorului și nu pot fi utilizate în cadrul unei alte ediții ale Evenimentului.

 

 1. GARANŢII ŞI RESPONSABILITĂŢI
  1. Organizatorul garantează accesul şi utilizarea serviciilor din cadrul festivalului oricărui participant, care detine un bilet valid.
 2. Datele de desfăşurare ale festivalului pot fi modificate unilateral de Organizator în caz de forţă majoră sau caz fortuit. Datele festivalului nu vor fi schimbate în cazul unor condiţii meteorologice minore (ploi, zile înnorate etc.).
 3. În caz de război, revoltă, atac terorist, demonstraţii, embargo economic, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundaţie, scurtcircuit major, epidemii, pandemii, rezoluţii oficiale sau alte cazuri ce nu pot prevăzute sau nu pot fi controlate de Organizator sau de partipant, niciuna dintre părţi nu este obligată să respecte obligaţiile din prezentul regulament.
 4. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica orele programului muzical. Participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri în cazul acestor modificări.
 5. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru stricăciuni petrecute in perimetrul festivalului, care nu au fost cauza a unei organizări defectuoase sau cu neglijenta acestuia sau care au fost cauzate de evenimente meteorologice severe.
 6. După ce participantul a primit brăţara, Organizatorul nu mai este responsabil pentru integritatea acesteia. Participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri din cauza pierderii sau distrugerii brăţării.
 7. Organizatorul nu este responsabil pentru acţiuni ce se petrec în afara zonei festivalului.
 8. Participantii vor fi tinuti raspunzatori pentru orice si toate prejudiciile provocate Organizatorului, colaboratorilor acestuia sau tertilor prin nerespectarea dispozitiilor legale sau a prevederilor prezentului regulament.
 9. Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant în incinta festivalului total sau parţial, sau de a invita participantul să parasească incinta festivalului, în cazul încălcării regulamentului prezent sau a unei legi în vigoare din România.
 10. PROPRIETATE INTELECTUALA
 11. Organizatorul detine toate drepturile de proprietate intelectuala asupra numelor comerciale, siglei, adreselor de e-mail, nume de domenii sau URL, semnelor utilizate in corespondenta, baza de date, elemente grafice, e-mail, carti de vizita si alte materiale, semnelor, logo-urilor, mărci precum şi asupra materialelor, textelor şi a tuturor informaţiilor, indiferent daca acestea sunt inregistrate sau nu, de pe deepforestfest.com sau alte canale/platforme online in legatura cu evenimentul Deep Forest Fest. Acestea nu vor putea fi utilizate, transferate, cesionate, modificate sau distribuite fara acordul expres, exprimat in scris al Organizatorului.
 12. De asemenea, Organizatorul detine dreptul de proprietate intelectuala asupra tuturor operelor realizate de catre colaboratorii si/sau angajatii acestuia in cadrul festivalului, cum ar fi fotografii, filmari, texte, elemente grafice, etc.
  DEFINIŢII
  Teritoriul festivalului este reprezentat de spaţiul delimitat de organizatori si atribuit desfasurarii festivalului, zona de camping fiind delimitata separat.

Zona indoor este orice spaţiu care are un acoperiş, plafon sau tavan şi care este delimitat de cel puţin doi pereţi, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent.

Zona outdoor este orice alt spatiu care nu este considerat indoor.

S.C. DEEP FOREST FEST S.R.L. CUI: RO 40188656 , J38/1013/20.11.2018