COVID-19

În conformitate cu ordonanţa de urgenţă nr. 70 din 14 mai 2020 privind reglementarea unor măsuri în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, pentru evenimentele ce urmau a fi susţinute în perioada în care se suspendă dreptul de organizare a evenimentelor (inclusiv perioada 8 martie – 30 septembrie 2020, dar fără a se limita la aceasta) urmează să se aplice următoarele reguli:

1. În cazul reprogramării evenimentului, biletul de acces achiziţionat va putea fi folosit pentru noua dată, cumpărătorul beneficiind de toate drepturile conferite de biletul de acces la data reprogramării evenimentului. Data reprogramării evenimentului nu poate depăşi data de 30 septembrie 2021.

2. În cazul anulării evenimentului sau în cazul imposibilităţii folosirii biletului de acces la data reprogramării evenimentului, participantul va primi din partea organizatorului un voucher pentru întreaga sumă plătită organizatorului, voucher ce va fi folosit pentru achiziţionarea de produse sau servicii din gama oferită de către organizator, conform unui regulament comunicat de organizator.

3. În cazul în care voucherul nu este folosit pentru achiziţionarea de produse sau servicii până cel târziu la data de 30 septembrie 2021, organizatorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit din partea consumatorului până la 31 decembrie 2021.