REGULAMENT DEEP FOREST FEST

Accesul pe teritoriul festivalului se face începând cu 10 iulie 2020, ora 14:00, iar in zona de camping de la ora 12:00.

Participanții pot intra și ieși de câte ori doresc de pe teritoriul festivalului, dacă au la mână o brățară intactă de festival.

Orele de incepere si de finalizare ale oricaror concerte sau evenimente din cadrul Festivalului, precum si ordinea aparitiei fiecarui artist pot fi modificate unilateral de catre organizatori, fara ca aceasta modificare sa fie susceptibila de a cauza orice fel de prejudiciu oricarui Participant.

Pentru siguranta participantilor la eveniment toți participanții sunt percheziționați la intrare pentru a nu aduce obiecte contondente, arme sau alte lucruri interzise. În cazul refuzului de a fi supus perchezitiei, participantilor le va fi refuzat accesul la eveniment.

OBIECTE PERMISE PE TERITORIUL FESTIVALULUI:

GHIOZDAN/GEANTA/GEANTA DE UMAR

APARATE FOTO NEPROFESIONALE

MEDICAMENTE (INCLUSIV INSULINA)

STEAGURI & SELFIE STICKS

ZONA DE CAMPING:

GHIOZDAN & BAGAJE

MÂNCARE ȘI CONSERVE CARE NU SUNT/TREBUIE AMBALATE IN RECIPIENTE DE STICLA

APĂ ÎN BIDOANE DE PLASTIC SIGILATE

PARFUMURI/ECHIVALENTE (INCLUSIV IN RECIPIENT DE STICLA), DEODORANTE PRECUM SI ORICE ALTE OBIECTE DE UZ IGIENICO-CORPORAL

APARATE FOTO NEPROFESIONALE

MEDICAMENTE (INCLUSIV INSULINA)

STEAGURI & SELFIE STICKS

OBIECTE STRICT INTERZISE PE TERITORIUL FESTIVALULUI:

DROGURI

CUȚITE SI BRICEGE CU LAMA MAI MARE DE 6 CM

ARME (INDIFERENT DACA SUNT SAU NU LEGAL DETINUTE), SPRAY IRITANT, APARAT DE ELECTROSOCURI, TONFA, BASTON TELESCOPIC, ROZETA, EXPLOZIBIL, 

OBIECTE PIROTEHNICE, ARTIFICII SI PETARDE DE ORICE FEL ETC.

ORICE OBIECT CARE CONTINE SAU ESTE FABRICAT DIN STICLĂ

ALCOOL

ANIMALE

BICICLETE, SKATE-URI, TROTINETE, HOVERBOARDS, SEGWAYS

UMBRELE DE ORICEL FEL

INSTRUMENTE MUZICALE

GRAFFITI, STICKERE, ETC.

MATERIALE PUBLICITARE

MOBILIER DE GRĂDINĂ

BOXE, AMPLIFICATOARE SAU SISTEME AUDIO

CAMERE FOTO PROFESIONALE, DRONE SI CAMERE VIDEO

ZONA DE CAMPING:

DROGURI

FOC ȘI GENERATOARE DE CURENT, ARAGAZE, GRĂTARE

CUȚITE SI BRICEGE CU LAMA MAI MARE DE 6 CM

ALCOOL (DE ORICE NATURA SI DE ORICE CONCENTRATIE)

ARME (INDIFERENT DACA SUNT SAU NU LEGAL DETINUTE), SPRAY IRITANT, APARAT DE ELECTROSOCURI, TONFA, BASTON TELESCOPIC, ROZETA, EXPLOZIBIL, 

OBIECTE PIROTEHNICE, ARTIFICII SI PETARDE DE ORICE FEL ETC.

ANIMALE

BICICLETE, SKATE-URI, TROTINETE

UMBRELE DE ORICE FEL

BOXE, AMPLIFICATOARE SAU SISTEME AUDIO

MOBILIER DE GRĂDINĂ

CAMERE FOTO PROFESIONALE, DRONE SI CAMERE VIDEO

I. ORGANIZATORUL ŞI EVENIMENTUL

I.1. Organizatorul:

S.C. DEEP FOREST FEST S.R.L. CUI: RO 40188656 , J38/1013/20.11.2018

I.2. Evenimentul:

DEEP FOREST FEST  10  – 13 iulie 2020, ce se desfăşoară pe platoul Feteni – Mun. Rm. Valcea, România.

II. DISPOZITII GENERALE

1. Prezentul Regulament se aplica cu privire la organizarea si desfasurarea evenimentului Deep Forest Fest (in continuare Festivalul), organizat de S.C. Deep Forest Fest S.R.L. (intitulat in continuare Organizator).

2. Regulamentul contine prevederile pe care fiecare participant al evenimentului trebuie să le respecte si obligatiile acestuia in relatia cu Organizatorul si ceilalti participanti la Festival.

3. Regulamentul poate fi găsit pe www.deepforestfest.com/regulament si va fi afisat la intrarea in Festival.

4. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând acest Regulament, fără o înştiinţare în prealabil a Participantului. Orice modificare va fi afisata pe site-ul evenimentului www.deepforestfest.com si la intrarea in locul de desfasurare a evenimentului fiind de imediata aplicare dupa momentul afisarii.

5. Prin cumpărarea unui bilet, Participantul declara ca a citit, a inteles si se obliga să respecte acest Regulament.
III. CATEGORII DE BILETE SI ACHIZITIONAREA ACESTORA

1. CATEGORII DE BILETE

1.1. Biletele pot fi achizitionate exclusiv online de pe site-ul www.iabilet.ro, www.entertix.ro, www.myticket.ro precum si folosind aplicatia IABILET, ENTERTIX, MYTICKET conform prevederilor prezentului capitol.

1.2. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica preţul biletelor fără o înştiinţare în prealabil.

1.3. Participantii pot opta pentru 5 tipuri de bilete, respectiv:

– General Access (full festival pass, camping inclus pentru doritori cu dusuri si toalete, parcare gratuita, acces la food court si zona de bar, acces zona lounge),

– VIP Access (full festival pass, parcare VIP in apropierea Festivalului, intrare VIP separate, toalete VIP, zona de lounge VIP, optiune pentru rezervarea de mese, bautura premium),

– Ziua 1 (ticket valabil doar pentru prima zi de festival)

– Ziua 2 (ticket valabil doar pentru a doua zi de festival)

– Ziua 3(ticket valabil doar pentru a treia zi de festival)

1.4. General Access Pass – Biletul oferă acces pe teritoriul festivalului. Cu acest tip de bilet, participanţii pot lua parte la eveniment de Vineri, 10 Iulie 2020, începând cu ora 14:00 şi au dreptul de a rămâne pe toată durata evenimentului, respectiv până în data de 13 iulie ora 08:00. Organizatorul oferă participanţilor un loc de campare, aceştia având acces şi la zonele sanitare din interiorul campingului (locurile special amenajate cu duşuri si toalete), precum si la toate celelalte facilitati descrise la punctul anterior, incepand cu data de 10 iulie 2020 ora 12:00 pana luni 13 iulie ora 10:00.

1.5. Minorii cu varsta până la 14 ani împliniţi au acces gratuit pe toata durata desfăsurării festivalului, cu condiţia ca aceştia să fie insoţiţi de un parinte/titularul autoritatii parintesti ce are un bilet valid.

1.6. Persoanele cu dizabilități vor putea intra in incinta festivalului in mod gratuit. Însoțitorul acestei persoane va primi acces pe teritoriul festivalului in baza unui bilet de acces ce va fi achizitionat la intrare cu pret redus, în măsura în care în urma verificărilor documentelor pe care le va pune la dispoziţia organizatorului, organizatorul va constata că are calitatea de însoţitor.

1.7. Organizatorul garantează DOAR valabilitatea biletelor vândute in conditiile aratate in prezentul regulament.

1.8. Biletele nu pot fi folosite de mai multe persoane, accesul pe teritoriul festivalului fiind permis pe toata durata doar persoanei care este titularul initial al biletului.

1.9. Este strict interzisă postarea seriilor unice ale biletelor pe rețele de socializare sau alte website-uri de acest fel (ex: Facebook, Instagram etc.).

1.10. Este strict interzisă postarea anunțurilor de vânzare/schimb/donare a biletelor pe rețele de socializare, site-uri sau orice alte spații publice.

1.11. In cazul in care vor fi descoperite bilete/ /bratari contrafacute sau falsificate, Organizatorul va sesiza organele de urmarire penala competente.

1.12 Biletele cumpărate nu pot fi înlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituită.

1.13 Biletele achizitionate nu pot fi folosite decat pentru uz personal. Prin exceptie, biletele achizitionate pot fi folosite in scop comercial, cum ar fi pentru organizarea de campanii promotionale, oferirea biletelor drept premii pentru concursuri etc., doar cu acordul prealabil si in scris a Organizatorului. Nerespectarea acestei obligatii va duce la anularea biletelor folosite in scop comercial si obligarea persoanelor responsabile la repararea prejudiciului astfel creat.

2. CUMPĂRAREA BILETELOR

2.1. Cumpărarea online a biletelor se poate face exclusiv online, fie de pe www.iabilet.ro sau prin aplicaţia mobila IABILET (disponibilă pe iOS şi Android),fie de pe www.entertix.ro , www.myticket.ro .Ulterior participantii vor primi biletul in format electronic, fie prin Email, fie in contul lor de pe aplicatia IABILET, ENTERTIX, MYTICKET.

IV. PARTICIPAREA LA EVENIMENT

1. ACCESUL IN FESTIVAL

1.1. Accesul se face începând cu 10 iulie 2020 de la ora 12:00 AM in zona de camping si de la ora 14:00 in zona festivalului.

1.2. Toți participanții sunt verificați la intrare cu privire la respectarea prevederilor Regulamentului, in scopul asigurarii sigurantei lor si a celorlalti participanti, precum si pentru buna desfasurare a Festivalului. În cazul in care un participant refuza verificarea, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu ii permite accesul in Festival, pe raspunderea participantului si cu riscul pierderii contravalorii biletului.

1.3. Accesul în festival se face doar pe baza unei brățări oferite de Organizator la intrarea in festival, in baza biletului valabil. Doar o brăţară intactă, purtată la mână, asigură participantului dreptul de a intra in perimetrul festivalului. Organizatorul îşi rezervă dreptul ( prin colaboratorii săi) de a verifica ori de câte ori apreciază necesar bratarile, atât la intrarea în incinta festivalului cât şi pe tot perimetrul festivalului. Mentinerea integrității brățării este responsabilitatea exclusivă a participantului, acesta fiind singurul răspunzător în cazul pierderii, avarierii sau distrugerii acesteia.

1.4. În cazul avarierii brăţării, participantul trebuie să anunte imediat organizatorii festivalului si sa faca dovada ca este posesorul unui bilet valabil, iar in urma verificarilor va primi o bratara noua. Bratara poate fi inlocuita o singura data.

1.5. Participanții au obligația de a sesiza reprezentanții Organizatorului cu privire la orice defect al brățării la momentul primirii acesteia și să solicite înlocuirea acesteia sau remedierea neconformității de indata. Neîndeplinirea acestei obligații înlătură răspunderea Organizatorului cu privire la starea brațării, iar participantul pierde dreptul de a solicita înlocuirea acesteia.

1.6. Intrarea/ieșirea se face doar prin zonele special amenajate, in urma verificarii brățării.

1.7. Toti participanții la eveniment vor avea asupra lor un act de identitate valid, în scopul verificării conformității biletului și validarii acestuia.

1.8. Dacă în urma verificărilor de la intrare sau din cadrul festivalului vor fi identificate obiecte care nu respecta prevederile Regulamentului, acestea vor fi confiscate și nu vor fi returnate ulterior. Participanții au dreptul să se întoarcă de la control și să își lase obiectele respective într-un spaţiu din afara festivalului (ex: mașină, spaţiul de cazare externă etc.) sau să le arunce la tomberoanele special amenajate pentru astfel de obiecte. Excepție fac obiectele ilegale sau deținute ilegal care se supun rigorilor legii.

1.9. În cazul în care asupra persoanei se vor găsi obiecte ilegale (ex: droguri, substanțe narcotice) sau deținute ilegal (ex: armă de foc deținută fără permis), vor fi sesizate organele competente și se vor dispune măsurile necesare. În cazul în care în urma controlului vor fi găsite arme deţinute legal, nu va fi permis accesul respectivului participant în incinta festivalului, fiind contrar Regulamentului.

1.10. Accesul minorilor sub vârsta cuprinsa intre 14 si 16 ani în incinta festivalului este permis numai dacă aceştia sunt însoţiţi de un parinte sau persoana care exercita autoritatea parinteasca (tutore), care va semna o declaratie expresa prin care isi asuma raspunderea si obligatia de supraveghere a minorului, ce va fi pusa la dispozitie, de catre organizatori la intrarea pe teritoriul Festivalului. Un părinte/persoana care exercita autoritatea parinteasca (tutore) poate însoţi cel mult 2 minori.

1.11. Persoanele cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani vor putea intra in incinta festivalului numai pe baza unei declaratii din partea parintilor sau a reprezentantilor legali prin care li se permite participarea, declaratie cu care se vor prezenta la intrare si care trebuie sa fie insotita de o copie conforma cu originalul a actului de identitate al parintelui/reprezentantului legal al minorului. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere referitor verificarea semnaturilor, respectiv la modalitatea de semnare a declaratiilor, aceste aspecte ramanand in sarcina/raspunderea persoanelor care prezinta declaratiile.

1.12. Toti minorii vor primi un acces special pe brăţara, care nu le va permite accesul în zonele asimilate cluburilor de noapte şi nu vor putea cumpăra alcool sau tutun. In orice situatie, Organizatorul nu va fi tinut responsabil pentru niciun fel de incident sau accident care priveste minorii, intreaga raspundere revenind minorilor si/sau parintilor/persoana care exercita autoritatea parinteasca. Organizatorul atrage atentia parintilor/persoanelor care exercita autoritatea parinteasca asupra faptului ca acestora le revine obligatia de supraveghere a minorului si vor fi tinuti raspunzatori pentru orice prejudiciu rezultat din nerespectarea acestei obligatii.

2. DESFASURAREA EVENIMENTULUI

2.1. In momentul intrarii in festival, participantul ia la cunoştiinţă acest regulament, afisat in loc vizibil si si-l asuma in totalitate, cum, de altfel isi insuseste continutul acestuia si prin achizitionarea biletului de acces. Nerespectarea regulamentului atrage excluderea participantului de la Eveniment.

2.2. Participanţii nu pot introduce alcool, mancare sau alte lichide de orice fel în perimetrul festivalului.

2.3. Participarea la eveniment se face pe proprie raspundere, participantii declarand ca sunt apti din punct de vedere fizic si psihic. Astfel, persoanele cu afectiuni psihice sau fizice, pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale şi audio, reprezinta risc, isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment.

!!! Organizatorul atrage atentia participantilor ca spectacolele pot include şi puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. Organizatorul informeaza participantii ca este posibil ca in cursul desfasurarii evenimentului sa fie organizate focuri de artificii, iar pentru riscurile de vatamare sau de prejudicii materiale, nu isi asuma nici o raspundere, aceasta revenind persoanelor care detin sau opereaza aparatura.

2.4. Pentru zonele de joaca, distractie si sport, instalatiile tip balansoar, hinte, trambuline, piscina si alte asemenea zone cu risc de accidentare de pe teritoriul festivalului, participantii se vor asigura ca detin conditia fizica si psihica necesara pentru participare.

2.5. Este interzisă intrarea cu maşina în zona festivalului.

2.6. Organizatorul va anunta in prealabil orele concertelor din cadrul Festivalului. Orarul poate suferi modificari din motive independente sau din vointa Organizatorului, fara sa fie obligatoriu notificarea participantilor si fara ca acestia sa poata solicita repararea unui eventual prejudiciu astfel suferit.

2.7. Organizatorul pune in vederea participanţilor faptul că în condiţii de vreme extremă, ploi torenţiale, grindină, tunete, fulgere etc. există posibilitatea ca ieşirile din festival să fie aglomerate, motiv pentru care aceştia trebuie să îşi păstreze calmul. De asemenea, în aceasta situaţie, există riscul ca mijloacele de transport în comun (autobuzele) să fie foarte aglomerate sau să nu fie suficiente pentru numărul total de pasageri. Vremea extremă poate determina ca maşinile din parcare să fie greu de scos. În toate aceste situaţii, participanţii trebuie să urmărească şi să respecte comunicările sau instrucţiunile organizatorului sau reprezentanţilor aparţinând inspectoratului pentru situaţii de urgentă.

3. REGULI DE CONDUITĂ IN CADRUL FESTIVALULUI

3.1. Toţi participanţii trebuie să respecte regulile sociale, legile şi cele enumerate în acest Regulament. Participanţilor nu le este permis să desfăşoare niciun fel de activităţi care ar putea să pună în pericol sau să afecteze în orice mod siguranţa sau drepturile celorlalţi participanţi. Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii (materiale sau fizice) cauzate prin nerespectarea Regulamentului şi va putea solicita despăgubiri persoanelor vinovate de încălcarea acestuia.

3.2. Traficul sau consumul de droguri este ilegal, strict interzis şi va fi pedepsit conform legilor în vigoare.

3.3. Participanţii sunt obligaţi ca în incinta festivalului, să respecte şi să nu distrugă mediul înconjurător, incluzând construcţiile de orice fel şi spaţiile verzi aferente.

3.4. Pe perioada festivalului Organizatorul, partenerii Organizatorului sau presa acreditată au dreptul de a înregistra şi fotografia evenimentul. Participanţii iau la cunoştinţă că există posibilitatea de a apărea în astfel de materiale, fără a putea emite pretenţii asupra drepturilor cu privire la respectivele materiale. Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe website-uri, diverse canale sau pe social media (ex.: Youtube, Facebook, Instagram etc.) şi de a le utiliza în campanii publicitare fără a compensa în vreun fel participantul.

3.5. Participanţii au dreptul să filmeze şi să fotografieze zonele în care au acces, insa pot folosi aceste material exclusiv in scop personal. Participantilor le este permis sa faca publice pozele si filmarile din cadrul festivalului, doar in masura in care acestea nu afecteaza dreptul la imagine al celorlalti participanti sau drepturile Organizatorului. De asemenea, participantii vor avea in vedere ca pentru anumite activitati/spectacole/concerte Organizatorul poate restrictiona sau interzice filmarea si/sau fotografierea, la solicitarea managementului artistilor, caz in care va anunta aceste situatii prin mijloace proprii de comunicare (website, social media, aplicatie, mesaje, prin intermediul coordonatorilor de eveniment din interiorul evenimentului etc.). In caz de nerespectarea a acestei obligatii, Organizatorul va solicita participantului sa inceteze activitatea nepermisa si sa stearga postarile publice, sub sanctiunea suportarii integrale a prejudiciilor astfel produse.

!!! Este strict interzisă participantilor, cu exceptia persoanelor autorizate de organizatori, ridicarea de drone deasupra festivalului sau montarea de echipamente profesionale de filmat.

3.6. Participanţii iau la cunoştinţă că în incinta festivalului este interzisă orice activitate comercială sau de publicitate, precum si promovarea unor produse, servicii, activitati, idei, miscari culturale sau politice, fără acordul scris al Organizatorului.

3.7. Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de bauturi alcoolice.

3.8.In cazul in care vor fi identificati minori sub 16 ani care nu sunt insotiti, Organizatorul va sesiza organele competente si acestia vor fi exclusi de la Festival cu exceptia cazului cand parintele/reprezentantul legal se va prezenta si va insoti minorul pe tot parcursul festivalului.

3.9. Este interzisă ultilizarea focului prin orice mijloace (amenajare de focuri de incalzire, de atmosfera sau orice alte metode de foc deschis, artificii) şi a materialelor inflamabile pe intreg perimetrul festivalului sau in aproprierea acestuia, inclusiv in zona de camping.

4. REGULI DE CONDUITA ÎN ZONA DE CAMPING

4.1. Campingul și facilitățile acestuia vor fi deschise începând cu data de 10 iulie 2020 ora 12:00 AM până în data de 13 iulie 2020 ora 10:00 AM.

4.2. După data de 13 iulie 2020 ora 10:00 AM organizatorii nu mai asigură securitatea zonei de camping.

4.3. Campingul va fi deschis 24 de ore pe zi, posesorii de brățări valide au dreptul să intre și să iasă de câte ori doresc, în zona de camping.

4.4. Este interzisă intrarea în perimetrul campingului și în zona de acces a acestuia cu orice fel de vehicul.

4.5. Întreg perimetrul de campare va fi supravegheat de către agenți de pază. Totuși vă recomandăm să nu lăsați lucruri de valoare în cort.

4.6. Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea sau furtul obiectelor personale. În cazul în care ați pierdut ceva vă rugăm să vă adresați Info Point-ului din festival.

4.7. Pe teritoriul campingului sunt interzise terasele și orice tip de mobilier de grădină.

4.8. Participanții sunt rugați să vină cu tipul de cort în funcție de numărul de oameni care vor dormi în el. Nu sunt acceptate antreurile mari. Organizatorii își rezervă dreptul de a nu accepta în camping anumite corturi care aduc atingere modului de organizare a campingului, accesul celorlalți participanți sau sunt neconforme scopului de folosire și/sau locației.

4.9. Toți participanții la camping vor fi supuși unei verificari ori de câte ori vor intra în camping, pentru a se asigura conformarea acestora cu prevederile prezentului regulament.

4.10. Pe teritoriul campingului este interzis accesul cu animale.

4.11. Este interzisă intrarea cu generatoare de curent, butelii, aragaze și grătare.

4.12. Este interzisă intrarea cu băuturi alcoolice. Participantul are dreptul să intre cu mâncare și apă.

4.13. Corturile se vor monta doar în zonele delimitate pentru corturi. Nu se campează în drum, în zonele de toalete și dușuri, în zona de acces și în zonele cu altă destinație decât cort.

4.14. Este interzisă aruncarea deșeurilor în afara pubelelor și a containerelor de gunoi. Nerespectarea acestei obligatii constituie contraventie si va fi sanctionata ca atare.

4.15. Toate persoanele care intră pe teritoriul campingului trebuie să aibă o brățară care îi permite accesul în aceasta zonă.

4.16. Organizatorul va pune la dispoziția participantului la camping dușuri, toalete și lumină perimetrală.

4.17. Organizatorul nu se obligă să pună la dispoziția participantului curent electric.

4.18. Este interzis accesul cu dispozitive de sonorizare, boxe, amplificatoare etc.

4.19. Pe teritoriul campingului și în zona de acces a acestuia este interzisă comercializare bunurilor sau distribuția gratuită a obiectelor cu scop publicitar, fără acordul scris al Organizatorului.

4.20. Participantul își va monta cortul în zona care îi este alocată la intrarea în camping.

4.21. Participantul are obligatia de a nu deteriora echipamentele din zona de camping (toalete, sistemul de iluminat, gardul etc.). Participantul care nu respecta aceasta obligatie va fi tinut raspunzator pentru repararea integrala a prejudiciului suferit si isi asuma ca ii va putea fi retras dreptul de acces in cadrul festivalului, de indata si fara nicio notificare prealabila, independent de repararea prejudiciului.

5. OBIECTE PIERDUTE

5.1. Obiectele pierdute trebuie aduse la zona de Lost & Found (care va fi marcată pe harta festivalului). Proprietarii le pot recupera urmând o procedură a Organizatorului care constă în identificarea persoanei şi a obiectului pierdut. După festival, Organizatorul va păstra obiectele nerecuperate pentru o perioadă de cel mult 10 zile de la momentul predării către zona de Lost & Found şi va încerca returnarea lor către proprietari.

5.2. Organizatorul nu are obligatia de a asigura depozitarea bunurilor pentru o perioada mai lunga de 10 zile si nici sa asigure livrarea bunurilor catre proprietari.

5.3. In cazul produselor perisabile sau care se deterioreaza rapid, termenul de 10 zile va putea fi redus de catre Organizator, fara o notificare prealabila.

6. SECURITATE. PRIM AJUTOR

6.1. In interiorul perimetrului festivalului Organizatorul asigură securitatea si paza printr-un partener calificat şi acreditat să facă acest lucru. În timpul evenimentului, participanţii sunt obligaţi să respecte agenţii de securitate, să colaboreze cu aceştia şi să le respecte instrucţiunile în caz de urgenţă.

6.2. In caz de incidente de violenta sau de punere in pericol a integritatii corporale a altor persoane, personalul care asigura securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din incinta in care se desfasoara evenimentul si poate sesiza organele competente.

6.3. Pe teritoriul festivalului există zone de prim ajutor semnlizate si indicate pe harta, în caz de nevoie, in care vor activa persoane calificate.

7. PLATA PENTRU SERVICII SI PRODUSE IN CADRUL FESTIVALULUI

7.1. Modalităţile de plată pentru achizitionarea acestora sunt strict cele puse la dispozitie de catre organizatori şi partenerii acestora.

7.2. În timpul evenimentului, produsele si serviciile de tip bar si food court sunt disponibile in locuri special amenajate plata făcându-se cu card contactless.
V. GARANŢII ŞI RESPONSABILITĂŢI
1. Organizatorul garantează accesul şi utilizarea serviciilor din cadrul festivalului oricărui participant, care detine un bilet valid.

2. Datele de desfăşurare ale festivalului pot fi modificate unilateral de Organizator în caz de forţă majoră sau caz fortuit. Datele festivalului nu vor fi schimbate în cazul unor condiţii meteorologice minore (ploi, zile înnorate etc.).

3. În caz de război, revoltă, atac terorist, demonstraţii, embargo economic, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundaţie, scurtcircuit major, epidemii, rezoluţii oficiale sau alte cazuri ce nu pot prevăzute sau nu pot fi controlate de Organizator sau de partipant, niciuna dintre părţi nu este obligată să respecte obligaţiile din prezentul regulament.

4. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica orele programului muzical. Participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri în cazul acestor modificări.

5. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru stricăciuni petrecute in perimetrul festivalului, care nu au fost cauza a unei organizări defectuoase sau cu neglijenta acestuia sau care au fost cauzate de evenimente meteorologice severe.

6. După ce participantul a primit brăţara, Organizatorul nu mai este responsabil pentru integritatea acesteia. Participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri din cauza pierderii sau distrugerii brăţării.

7. Organizatorul nu este responsabil pentru acţiuni ce se petrec în afara zonei festivalului.

8. Participantii vor fi tinuti raspunzatori pentru orice si toate prejudiciile provocate Organizatorului, colaboratorilor acestuia sau tertilor prin nerespectarea dispozitiilor legale sau a prevederilor prezentului regulament.

9. Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant în incinta festivalului total sau parţial, sau de a invita participantul să parasească incinta festivalului, în cazul încălcării regulamentului prezent sau a unei legi în vigoare din România.

VI. PROPRIETATE INTELECTUALA

1. Organizatorul detine toate drepturile de proprietate intelectuala asupra numelor comerciale, siglei, adreselor de e-mail, nume de domenii sau URL, semnelor utilizate in corespondenta, baza de date, elemente grafice, e-mail, carti de vizita si alte materiale, semnelor, logo-urilor, mărci precum şi asupra materialelor, textelor şi a tuturor informaţiilor, indiferent daca acestea sunt inregistrate sau nu, de pe deepforestfest.com sau alte canale/platforme online in legatura cu evenimentul Deep Forest Fest. Acestea nu vor putea fi utilizate, transferate, cesionate, modificate sau distribuite fara acordul expres, exprimat in scris al Organizatorului.

2. De asemenea, Organizatorul detine dreptul de proprietate intelectuala asupra tuturor operelor realizate de catre colaboratorii si/sau angajatii acestuia in cadrul festivalului, cum ar fi fotografii, filmari, texte, elemente grafice, etc.
DEFINIŢII
Teritoriul festivalului este reprezentat de spaţiul delimitat de organizatori si atribuit desfasurarii festivalului, zona de camping fiind delimitata separat.

Zona de camping este zona special amenajată de către organizator în vederea campării participanţilor care au un bliet valid, care include un loc de campare si zonele sanitare aferente (cu duşuri si toalete).

Zona indoor este orice spaţiu care are un acoperiş, plafon sau tavan şi care este delimitat de cel puţin doi pereţi, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent.

Zona outdoor este orice alt spatiu care nu este considerat indoor.